Despre noi

ACN Piese Utilaje este locul unde te întorci de fiecare dată când ai nevoie de o piesă de schimb, un sfat bun, intervenția mecanicilor nostri sau alte servicii de calitate. Noi suntem o echipă ce a format un business, nu un bussines ce a format o echipă, deoarece ne place ce facem pentru tine și o facem bine.

DE CE ACN?

Numărul tot mai mare al comenzilor ne-a determinat să majorăm considerabil stocul permanent al pieselor și reperelor de care ai nevoie. Astfel, reducem costurile și timpul de livrare, și iți soluționăm rapid cererile, ca tu să poți continua munca fără întârziere și pierderi financiare.

Nevoile tale sunt prioritare pentru noi, iar promptitudinea cu care răspundem întrebărilor și cerințelor tale definește tipul de colaborare dintre noi și clienții noștri. De aceea, continuăm să investim pentru creșterea și diversificarea numărului de repere din stoc și a serviciilor de diagnoză, mentenanță și reparații tehnice asigurate.

Știm ce presupune o afacere în continuă evoluție și suntem pregătiți să te susținem în demersurile pe care le întreprinzi. Orice obstacol întâmpinat de tine îl transformăm într-o provocare cu urmări benefice. Suntem alături de tine la fiecare pas, cu soluții și recomandări personalizate.

Serviciul de consultanță gratuită este modul nostru de a te răsplăti pentru încrederea acordată. Înainte de a plasa orice comandă, îți oferim suport tehnic la identificarea reperelor care te interesează. Cu fiecare informație pe care ți-o furnizăm, progresăm împreună cu tine!

Când utilajul tău are nevoie de schimbarea urgentă a pieselor defecte, trebuie să ai asigurat un timp de transport minim. De aceea, avem contracte cu mai multe firme de curierat: Fan Courier, Urgent Cargus, Nemo Express, DPD, Innight Express, si multe altele ale căror costuri nu se fac simțite.

După ridicarea coletelor din depozitul nostru, vei primi un SMS cu nr. de telefon al curierului, dar și numărul de AWB, pentru a putea urmări comanda în orice moment.

Facilități pentru CLIENȚI

Ofertele noastre sunt personalizate, comenzile sunt onorate în funcție de cerințele tale. Fie că dorești o piesă originală sau aftermarket, fie că aceasta este prezentă printre miile de produse din catalog sau este adusă la comandă, îți oferim întotdeauna piesa potrivită pentru utilajul tău.

Catalog piese

Service pentru UTILAJE

Serviciul de asistentă tehnică mobilă este avantajos atât pentru clienții din întreaga țară, care au nevoie de intervenția rapidă la locul de activitate al echipamentelor lor, cât și pentru tine, dacă ești mecanic și dorești un parteneriat de durată cu multe beneficii (oferte personalizate, plata per proiect, extinderea portofoliului personal de clienți etc.).

Service utilaje

Opțiuni pentru UTILAJE

Există o secțiune întrebuințată pentru închirierea utilajelor, unde poți căuta modelul dorit și disponibilitatea acestuia în localitatea ta sau poți adăuga utilajul tău, ca cei interesați să te poată contacta.

Închirieri utilaje