Marca: Komatsu Model: BL60

Lampa stop spate pentru buldoexcavator Volvo BL60

Specificații tehnice

  • 100x100x55mm

Cod Produs: ML81DJAS-SC

Cozariuc - Consultant Vanzari

Whatsapp / 0749.053.564
Contacteaza-ne pe e-mail

0,00 lei

Gamă variată de produse

Consultanță tehnică gratuită

Modalități de plată multiple

Retur în 14 zile lucratoare

SKU: ML81DJAS-SC Categories: , Tag:

Lampa stop spate buldoexcavator Volvo BL60

Un Bobcat perfect functional are nevoie de o lampa stop spate buldoexcavator Volvo BL60 de cea mai buna calitate. Trebuie sa fie perfect transparenta, sa nu prezinte lovituri sau impuritati chimice sau fizice. Sa fim seriosi, astfel de lampi nu gasesti pe toate drumurile. Nu se culeg cu bratul. Asa ca nu le cauta random, caci nu le gasesti. Apeleaza, asadar, la profesionisti, apeleaza la produsele din depozitul nostru. Nu ai cum sa dai gres. Suna-ne! Produsul este compatibil si cu modelul Volvo BL60B.

In orice faci pune si un strop de pasiune. Stim ca se spune ca un adevarat profesionist este acela care isi face treaba feelingless, concentrat doar cu ratiunea pe situatie sau problema. Si nu e minciuna. Insa asta este pentru lucrurile bune, medii, firesti. Noua ne plac, insa, rezultatele stralucitoare, aerul tare al succesului, locul I. Mereu si mereu locul I. Iar pentru asta, draga antreprenorule, in orice faci, pune si un pic de pasiune. Si, don’t forget to remember, lucreaza doar cu campionii!

O lampa stop spate buldoexcavator Volvo BL60 si un soare!

Aceasta piesa face parte, la prima vedere, din categoria pieselor fancy, decorative. Dar doar de la distanta. De aproape, rolul ei este foarte important pentru ca asigura vizibilitate maxima in conditii deosebite de lucru. In plus, asigura functiile de: semnalizare/ lumina de pozitie sau franare/ element reflectorizant. O, bec frumos!

Un Bobcat, naviga…

Pe unda santierului si el avea: consultanta gratuita de la lupii de mare ai problemelor tehnice – consultantii nostri, armele cu care sa lupte impotriva defectiunilor si a intreruperilor tehnice – piesele noastre si urarea de vant bun in pupa atunci cand nava Bobcat este din nou gata sa infrunte marea agitata a domeniului industrial si de constructii. O poveste frumoasa aceasta relatie de business.

Garanție

O lampa stop spate pentru buldoexcavator Volvo BL60 va sosi intotdeauna insotita de toate actele necesare. Iar, in plus, pe langa acestea, va sosi si un certificat de garantie pentru defecte de fabricatie. Este valabil 6 luni de zile.

Livrare

Noi nu iti punem la dispozitie doar o piesa excelenta ci si mijloacele de a intra rapid in posesia ei. O expediem cu cele mai bune firme de curierat din tara. Poti verifica pachetul si plata o poti face ramburs. Mai avem si posibilitatea de a veni la sediul nostru pentru a ridica personal produsele. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj

Poate cea mai importanta etapa dupa achizitia unei piese de schimb este montajul ei. Desi pare simplu si e tentant sa il faci chiar tu, exista riscul sa spargi lampa, sau sa o deteriorezi. Lasa mai bine un mecanic sa se ocupe. Stie el cum si in ce fel. E job-ul lui.


Marca

Komatsu

Model

BL60

Tip utilaj

Buldoexcavator

CONTACTEAZĂ-NE!

GASESTE-ȚI PIESA POTRIVITĂ

Formularul alăturat te-ar putea scoate din încurcătură.

Completează-l și trimite-l rapid. Noi te vom contacta imediat!

Economisești timp și energie, atât de prețioase în munca ta!

Pagina de contact

Untitled(Required)

CONTACTEAZĂ-NE!

GASESTE-ȚI PIESA POTRIVITĂ

Formularul alăturat te-ar putea scoate din încurcătură.

Completează-l și trimite-l rapid. Noi te vom contacta imediat!

Economisești timp și energie, atât de prețioase în munca ta!

Foarte buni si corecti.

Efrem Alin

Servicii bune, prompti, piesele sunt de calitate! Multumit si voi apela cu incredere.

Catalin

Serviciile ACN PIESE UTILAJE  sunt de cea mai buna calitate!

Enterprise Cons Srl

Foarte rapizi în identificarea pieselor. Preturile sunt mici. Expediere rapidă!

Lucian

Am primit scheme, diagrame, echivalente și sfaturi extrem de competente de la o persoană care nu are echivalent cu mulți ingineri și absolvenți de mari Politehnici

Danilov Vasile

Promptitudine, seriozitate și profesionalism... într-un cuvânt o firma de încredere.

Ghita Florin