Bine ai venit în universul pieselor de schimb pentru utilaje!
Acesta este locul în care te întorci de fiecare dată când ai nevoie de o piesă nouă, un sfat bun, sau o intervenție de urgență. Avem un DEPOZIT fabulos, dotat cu zeci de mii de piese de schimb. Unele dintre ele încă nu se găsesc pe site. Lucrăm la asta! Avem SERVICII concepute special pentru tine și nevoile tale. Avem o ECHIPĂ formidabilă, formată din colegi serioși, cu multă experiență în domeniul tehnic. Cunoaștem foarte bine activitatea ta și știm care îți sunt așteptările: piese de schimb de calitate, consultanță gratuită și livrare rapidă. Ți le punem la dispoziție, iar tu ai oportunitatea să le găsești pe toate într-un singur loc.


Suntem în continuă expansiune a echipei

Nu putem cuprinde într-o singură imagine, nici toată echipa, nici tot depozitul. În ultimii 8 ani, echipa noastră a devenit din ce în ce mai numeroasă, iar depozitul nostru din ce în ce mai extins și diversificat. Și nu ne oprim aici! Avem de gând să creștem constant și nimic nu ne poate opri din acest parcurs. De-a lungul celor 8 ani de business am învățat mereu să ne îmbunătățim serviciile, fiind din ce în ce mai aproape de tine. Toată experiența, toate investițiile și toată nădejdea s-au unit în această echipă de top, mereu la dispoziția ta.


Creștem stocul proactiv și reactiv

Principala noastră grijă este să fim up to date și să dispunem deja de majoritatea pieselor de schimb de care ai nevoie, chiar pe rafturile noastre. Este adevărat că putem aduce orice piesă de schimb din orice colt al lumii, dar preferăm, mai degrabă, să o ținem aproape, la noi în depozit, pentru viteza de livrare către tine. Cu stocul nu prea glumim, nici cu calitatea pieselor. De fapt, calitatea este criteriul principal prin care ne filtrăm produsele, făcându-le loc în universul nostru. Producători celebri, dar și producători pe care nu i-ai cunoscut prea bine, avem piese de schimb pentru toate tipurile de defecțiune cu care te-ai întâlnit. Vrei să comanzi o piesă mai rară! Excelent! O căutăm până o găsim și îți facem o ofertă bună!