Marca: Landini Model: Legend

Pompa de alimentare pentru tractor Landini Legend 125

Specificații tehnice

  • cu garnitura
  • cu fixare in 4 gauri, cu diametru de 9,8mm
  • distante intre gaurile de fixare – 25 si 45 mm
  • stuturi conectare filetate, cu diametru interior de 11,6mm

Cod Produs: 6ZLXMTFY-AT

Cozariuc - Consultant Vanzari

Whatsapp / 0749.053.564
Contacteaza-ne pe e-mail

0,00 lei

Gamă variată de produse

Consultanță tehnică gratuită

Modalități de plată multiple

Retur în 14 zile lucratoare

SKU: 6ZLXMTFY-AT Categories: , Tag:

Pompa alimentare tractor Landini Legend 125

Problema e serioasa si pana nu inlocuiesti pompa nu ai ce face, caci nu-i chip sa porneasca altfel motorul. Din fericire, avem solutia salvatoare!  Aceasta pompa alimentare tractor Landini Legend 125 super rezistenta si fiabila te va scoate din impas! Fabricata in UE la cele mai inalte standarde, iti ofera un excelent raport pret/calitate, caci da dovada de performante remarcabile si face fata cu brio provocarilor. Are nevoie de un montaj de calitate pentru a-ti putea demonstra tot ce poate. Pune-o la incercare!

Exploreaza intreaga noastra oferta de piese de schimb si consumabile destinate utilajelor. Le-am selectionat cu maxima rigurozitate, punand accent pe calitatea lor, care este esentiala pentru functionarea optima si performanta a utilajelor. Cand intampini defectiuni, vei gasi la noi cele mai eficiente remedii. Specialistii nostri te ghideaza pentru a le alege pe cele potrivite, aducand un plusd de eficienta in activitatea ta. Suna-ne!

Pompa alimentare tractor Landini Legend 125 – un ajutor de nadejde!

Aceasta pompa de alimentare pentru tractor Landini Legend 125 este o componenta esentiala in arhitectura utilajului tau, caci ea alimenteaza sistemul cu combustibil si mentine presiunea optima a acestuia. Cand pompa cedeaza, fluxul de combustibil se intrerupe si motorul incepe sa tuseasca si apoi sa se opreasca de-a binelea, ceea ce inseamna ca utilajul tau ramane imobilizat cine stie pe unde. Foloseste consumabile calitative si vei prelungi durata de viata a pompei de alimentare, dar si a celorlalte componente.

Scapi de dileme, gasesti solutii!

Oricand ai dubii privind compatibilitatea vreunei piese ori asupra cauzei defectiunii cu care te confrunti, un sfat e mai mult decat binevenit. Iar parerea avizata a specialistilor nostri cu atat mai mult! Contacteaza-ne si expune-ne pe scurt problema. Vei primi toate informatiile de care ai nevoie pentru a-ti limpezi situatia si a lua cele mai bune decizii. Totul adaptat nevoilor utilajului tau si specificului activitatii tale. In plus, nu te costa nimic. Serviciul nostru de consultanta iti este oferit gratuit!

Garanție

Esti pe deplin asigurat! Aceasta pompa alimentare tractor Landini Legend 125 este insotita de o garantie de 1 an de la data facturarii, in cazul defectelor de fabricatie. Factura si certificatul de garantie le regasesti in interiorul coletului.

Livrare

Stim ca nu suporta amanare si ne vom misca super rapid! Plaseaza comanda online sau telefonic si aceasta pompa alimentare tractor Landini Legend 125 va porni catre tine. Iar daca esti pe aproape, ai si posibilitatea de a veni sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Capitala.

Montaj

O componenta atat de importanta are nevoie de un montaj profesionist, altfel s-ar putea sa iti risipesti in vant investitia. Cand montajul lasa de dorit, piesa poate avea de suferit si pot fi afectate si cele conexe. De ce sa risti? Fa-o ca la carte! De ai nevoie de un mecanic de incredere, da-ne de veste si iti vom recomanda pe cineva din zona ta.


Marca

Landini

Model

Legend

Submodel

125

Tip utilaj

Tractor

CONTACTEAZĂ-NE!

GASESTE-ȚI PIESA POTRIVITĂ

Formularul alăturat te-ar putea scoate din încurcătură.

Completează-l și trimite-l rapid. Noi te vom contacta imediat!

Economisești timp și energie, atât de prețioase în munca ta!

Pagina de contact

Untitled(Required)

CONTACTEAZĂ-NE!

GASESTE-ȚI PIESA POTRIVITĂ

Formularul alăturat te-ar putea scoate din încurcătură.

Completează-l și trimite-l rapid. Noi te vom contacta imediat!

Economisești timp și energie, atât de prețioase în munca ta!

Foarte buni si corecti.

Efrem Alin

Servicii bune, prompti, piesele sunt de calitate! Multumit si voi apela cu incredere.

Catalin

Serviciile ACN PIESE UTILAJE  sunt de cea mai buna calitate!

Enterprise Cons Srl

Foarte rapizi în identificarea pieselor. Preturile sunt mici. Expediere rapidă!

Lucian

Am primit scheme, diagrame, echivalente și sfaturi extrem de competente de la o persoană care nu are echivalent cu mulți ingineri și absolvenți de mari Politehnici

Danilov Vasile

Promptitudine, seriozitate și profesionalism... într-un cuvânt o firma de încredere.

Ghita Florin