Marca: Lamborghini Model: R6.135

Rulment grup conic pentru tractor Lamborghini R6.135

Specificații tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

  • Diametru exterior 90mm
  • Diametru interior 67.5mm
  • Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment grup conic:

  • Diametru interior 40mm
  • Diametru exterior 83mm
  • Inaltime 26mm

Cod Produs: W3CQ9A2S-IA

0,00 lei

Gamă variată de produse

Consultanță tehnică gratuită

Modalități de plată multiple

Retur în 14 zile lucratoare

SKU: W3CQ9A2S-IA Categories: , Tag:

Rulment grup conic Lamborghini R6.135

Cu acest rulment grup conic Lamborghini R6.135 te vei putea bucura de longevitatea sa iesita din comun. Asta este datorata materialelor rezistente ce il compun. Inainte de a ajunge pe rafturile noastre, acest rulment a rezistat unor teste realizate in conditii dificile de lucru. Este perfect original Carraro, avand tara de fabricatie Japonia. Cere acum o oferta pentru acest rulment si vei fi pe deplin multumit! Daca vrei sa comanzi, o poti face prin telefon, e-mail sau direct pe site-ul nostru. Nimic mai rapid!

Pentru o functionare optima, rulmentii se monteaza in pereche. Se asigura astfel o miscare de rotatie lipsita de excentricitate sau joc fata de axa pinionului de atac. Recomandam totodata sa schimbi si simeringul ce etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Pentru o si mai indelungata exploatare, este foarte bine sa urmezi aceste recomandari. Suna-ne chiar acum pentru a primi toate informatiile de care ai nevoie, de la colegii nostri, complet gratuit!

Rulment grup conic Lamborghini R6.135 – functioneaza corect mult timp!

Un rulment este format dintr-un set de role de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal. Uzura nu poate fi evitata, intr-un final, acesta cedand inevitabil. Zgomotele neobisnuite care apar in timpul rularii utilajului sunt unele dintre cel mai des intalnite simptome si sunt usor de recunoscut de catre operatorii care conduc zi de zi echipamentul. Inlocuirea lor trebuie facuta in cel mai scurt timp si doar in service-uri autorizate!

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Garanție

Perioada de garantie a acestui rulment grup conic pentru tractor Lamborghini R6.135 este de 6 luni, ceea ce inseamna ca il poti schimba gratuit, in cazul in care apar situatii neprevazute, datorate fabricatiei. Certificatul de garantie se va afla si el in colet, impreuna cu produsul.

Livrare

Livram acest rulment grup conic Lamborghini R6.135 peste tot in tara, prin curierat rapid. Acceptam plata in sistem ramburs, iar inaintea acesteia iti oferim avantajul de a deschide coletul in vederea verificarii starii in care se afla piesele la primire. In acest mod, esti sigur ca vei fi multumit! Daca preferi sa ridici piesa in aceeasi zi cu comanda si iti este mai la indemana, noi te asteptam si la sediul nostru!

Montaj

Se recomanda apelarea la personal de specialitate pentru montaj, astfel incat acest aspect sa nu puna probleme ulterior in functionarea piesei alese. Noi iti trimitem cel mai apropiat mecanic colaborator de punctul tau de lucru, pentru ca tu sa iti poti relua activitatea mai repede decat te astepti, in cele mai bune conditii! Suna-ne totodata si in cazul in care ai nevoie de alte operatiuni, cum ar fi reparatii, reconditionari sau doar revizii periodice. Suntem alaturi de tine! Pentru mai multe detalii, contacteaza-ne chiar in acest moment!


Marca

Lamborghini

Model

R6.135

Tip utilaj

Tractor

CONTACTEAZĂ-NE!

GASESTE-ȚI PIESA POTRIVITĂ

Formularul alăturat te-ar putea scoate din încurcătură.

Completează-l și trimite-l rapid. Noi te vom contacta imediat!

Economisești timp și energie, atât de prețioase în munca ta!

Pagina de contact

Untitled(Required)

CONTACTEAZĂ-NE!

GASESTE-ȚI PIESA POTRIVITĂ

Formularul alăturat te-ar putea scoate din încurcătură.

Completează-l și trimite-l rapid. Noi te vom contacta imediat!

Economisești timp și energie, atât de prețioase în munca ta!

Foarte buni si corecti.

Efrem Alin

Servicii bune, prompti, piesele sunt de calitate! Multumit si voi apela cu incredere.

Catalin

Serviciile ACN PIESE UTILAJE  sunt de cea mai buna calitate!

Enterprise Cons Srl

Foarte rapizi în identificarea pieselor. Preturile sunt mici. Expediere rapidă!

Lucian

Am primit scheme, diagrame, echivalente și sfaturi extrem de competente de la o persoană care nu are echivalent cu mulți ingineri și absolvenți de mari Politehnici

Danilov Vasile

Promptitudine, seriozitate și profesionalism... într-un cuvânt o firma de încredere.

Ghita Florin