Marca: Kubota Model: ME8200

Pompa de alimentare pentru tractor Kubota ME8200

Specificații tehnice

  • Prinderea pompei de alimentare pe corpul pompei de injectie se realizeaza in 2 puncte, iar distanta dintre cele 2 gauri este de 36 de mm
  • Tevile de admisie si evacuare a combustibilului sunt de 8 mm
  • Prinderea furtunelor de combustibil se realizeaza cu coliere

Cod Produs: KWOBLS6Z-O

0,00 lei

Gamă variată de produse

Consultanță tehnică gratuită

Modalități de plată multiple

Retur în 14 zile lucratoare

SKU: KWOBLS6Z-O Categories: , Tag:

Pompa de alimentare Kubota ME8200

Iti doresti o piesa calitativa pentru utilajul tau, asemanatoare cu un original, insa mult mai redusa la pret decat acesta?

Comanda acum pompa de alimentare pentru tractor Kubota ME8200 si beneficiezi de eficienta unui produs european, testat in conditii dificile de lucru ce i-au demonstrat rezistenta.

Plasezi comanda prin telefon, e-mail sau completand cererea de oferta afisata pe site-ul nostru. Pentru informatii suplimentare, suntem disponibili pentru tine si prin intermediul aplicatiei WhatsApp.

Pentru ca este necesara si schimbarea filtrului de combustibil odata cu inlocuirea pompei de alimentare, ca sa te bucuri cat mai mult timp de achizitia facuta si pentru a beneficia de garantie, noi iti vom prezenta cele mai bune oferte. Oferim consultanta tehnica gratuita, asa ca nu ezita sa ne contactezi!

Garanție

Perioada de garantie a pompei de alimentare este de un an de zile, iar in acest termen certificam faptul ca o poti inlocui fara a o replati, in cazul intampinarii unor situatii neprevazute. Certificatul de garantie si factura se vor afla, impreuna cu pompa de alimentare, in colet.

Livrare

Poti primi pachetul cu pompa de alimentare Kubota ME8200 prin curierat rapid, daca optezi pentru aceasta varianta. Plata se va efectua in sistem ramburs. Recomandam sa verifici bine piesa inainte de a plati, pentru a nu exista riscul unor nemultumiri ulterioare.

Te asteptam si la sediul nostru din Bucuresti pentru o achizitionare directa a produsului, daca este mai convenabil pentru tine.

Montaj

Apeleaza la serviciile noastre de montaj sau reparatii si alte interventii si nu vei mai avea nevoie de repetarea aceleiasi operatiuni mult timp de aici inainte. Lucram cu profesionalism si avem colaborari cu majoritatea mecanicilor din tara, ceea ce inseamna ca daca tu ne soliciti acum ajutorul, il vei primi in cel mai scurt timp posibil. De asemenea, datorita faptului ca manoperele efectuate de specialistii nostri sunt realizate in mod corect, investitia pe care e nevoie sa o faci va fi mult mai redusa pe termen lung.

Suna acum si afla mai multe!


Marca

Kubota

Model

ME8200

Tip utilaj

Tractor

CONTACTEAZĂ-NE!

GASESTE-ȚI PIESA POTRIVITĂ

Formularul alăturat te-ar putea scoate din încurcătură.

Completează-l și trimite-l rapid. Noi te vom contacta imediat!

Economisești timp și energie, atât de prețioase în munca ta!

Pagina de contact

Untitled(Required)

CONTACTEAZĂ-NE!

GASESTE-ȚI PIESA POTRIVITĂ

Formularul alăturat te-ar putea scoate din încurcătură.

Completează-l și trimite-l rapid. Noi te vom contacta imediat!

Economisești timp și energie, atât de prețioase în munca ta!

Foarte buni si corecti.

Efrem Alin

Servicii bune, prompti, piesele sunt de calitate! Multumit si voi apela cu incredere.

Catalin

Serviciile ACN PIESE UTILAJE  sunt de cea mai buna calitate!

Enterprise Cons Srl

Foarte rapizi în identificarea pieselor. Preturile sunt mici. Expediere rapidă!

Lucian

Am primit scheme, diagrame, echivalente și sfaturi extrem de competente de la o persoană care nu are echivalent cu mulți ingineri și absolvenți de mari Politehnici

Danilov Vasile

Promptitudine, seriozitate și profesionalism... într-un cuvânt o firma de încredere.

Ghita Florin