Marca: Claas Model: Jaguar

Portsateliti pentru combina Claas Jaguar 8700

Specificații tehnice

  • Numar prezoane: 8

Cod Produs: TJM46UDF-S-BT

0,00 lei

Gamă variată de produse

Consultanță tehnică gratuită

Modalități de plată multiple

Retur în 14 zile lucratoare

SKU: TJM46UDF-S-BT Categories: , Tag:

Portsateliti Claas Jaguar 8700

Necazurile isi fac mereu aparitia atunci cand te astepti cel mai putin. Fie ca cedeaza o piesa uzata sau ai nevoie de reparatii extinse, uneori nu ai cum sa eviti defectiunile. Cu toate acestea, insa, exista un partener pe care te vei putea baza mereu la nevoie: magazinul ACN Piese Utilaje. Noi iti punem la dispozitie o gama larga de componente fiabile, de import, la cele mai bune preturi de pe piata. Astfel, tu iti vei reabilita utilajul cu piese de schimb durabile, menite sa reziste in orice circumstante. Recomandarea noastra pentru tine sunt acesti portsateliti Claas Jaguar 8700 pentru combina!

Colegii nostri se asigura personal ca fiecare componenta ce ajunge pe rafturile noastre respecta cele mai inalte standarde. Astfel, tu si echipamentul tau veti da un randament exceptional. Munca nu se termina niciodata, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie o corvoada. Din contra, cand ai o combina performanta, timpul trece mai usor decat crezi.

Alege acesti portsateliti Claas Jaguar 8700 din promotia noastra curenta si ii vei reda combinei tale randamentul exceptional de altadata! Poti plasa o comanda chiar aici.

Rolul portsatelitilor este acela de a oferi suportul de lucru pinioanelor din reductor, contribuind la functionarea corecta a transmisiei finale. Avand un rol deosebit de important pentru mobilitatea combinei, Claas recomanda sa intrebuintezi doar portsateliti originali. Cei recomandati de noi sunt o componenta originala, fabricata de Carraro si proiectata pentru o exploatare de anduranta. Pentru a te bucura de efectele unei reparatii complete, este indicat sa schimbi si uleiul din butuc, odata cu noii portsateliti. Kit-ul nu vine insotit de prezoane si pinioane – acestea se comanda separat!

Fiecare comanda vine insotita de un serviciu gratuit de asistenta tehnica! Suna-ne la nevoie!

Pe langa avantajele enumerate anterior, aici vei avea parte si de un serviciu exemplar de consultanta tehnica. Colegii nostri cu experienta in domeniu iti vor facilita procesul de gasire a componentelor corecte, te vor ajuta sa plasezi comanda si se vor asigura ca totul este asa cum te astepti. De altfel, reparatia ta va fi una rapida: produsele noastre sunt livrate direct din depozitul nostru, de indata ce le-ai comandat!

Garanție

Fiindca stim cat de important este sa investesti banii intr-o componenta fiabila, in coletul ce va ajunge la tine vei avea incluse, pe langa acesti portsateliti Claas Jaguar 8700 comandati, factura si certificatul de garantie. Timp de 6 luni ai acoperire pentru eventualele defecte din fabrica.

Livrare

Dupa plasarea unei comenzi, poti ridica acesti portsateliti pentru combina Claas Jaguar 8700 personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti. Daca doresti sa primesti coletul acasa sau la punctul tau de lucru, atunci opteaza pentru livrarea prin intermediul firmelor de curierat rapid! Estimativ, timpul de livrare este de o zi lucratoare, iar metoda de plata este ramburs. De asemenea, vei avea sansa sa verifici continutul pachetului la primire, pentru a te asigura ca totul este in regula. Oricare ar fi alegerea ta, noi iti oferim piesa in cel mai scurt timp cu putinta!

Montaj

Vrei sa ai o combina pe care te poti baza la nevoie? Atunci apeleaza la serviciile unui mecanic profesionist. El iti va monta componenta pe utilaj si se va asigura ca totul functioneaza asa cum ar trebui. Iti punem la dispozitie si atelierul nostru mobil de ultima generatie, care se poate deplasa la punctul de lucru al echipamentului tau. Fie ca vrei doar sa iti montam piesa comandata sau ai nevoie de reparatii complexe, pe noi poti conta oricand! Detalii despre acest serviciu poti primi de la unul dintre reprezentantii nostri.


Marca

Claas

Model

Jaguar

Submodel

8700

Tip utilaj

Combina

CONTACTEAZĂ-NE!

GASESTE-ȚI PIESA POTRIVITĂ

Formularul alăturat te-ar putea scoate din încurcătură.

Completează-l și trimite-l rapid. Noi te vom contacta imediat!

Economisești timp și energie, atât de prețioase în munca ta!

Pagina de contact

Untitled(Required)

CONTACTEAZĂ-NE!

GASESTE-ȚI PIESA POTRIVITĂ

Formularul alăturat te-ar putea scoate din încurcătură.

Completează-l și trimite-l rapid. Noi te vom contacta imediat!

Economisești timp și energie, atât de prețioase în munca ta!

Foarte buni si corecti.

Efrem Alin

Servicii bune, prompti, piesele sunt de calitate! Multumit si voi apela cu incredere.

Catalin

Serviciile ACN PIESE UTILAJE  sunt de cea mai buna calitate!

Enterprise Cons Srl

Foarte rapizi în identificarea pieselor. Preturile sunt mici. Expediere rapidă!

Lucian

Am primit scheme, diagrame, echivalente și sfaturi extrem de competente de la o persoană care nu are echivalent cu mulți ingineri și absolvenți de mari Politehnici

Danilov Vasile

Promptitudine, seriozitate și profesionalism... într-un cuvânt o firma de încredere.

Ghita Florin