Marca: Landini Model: 5600

Electromotor pentru tractor Landini 5600

Specificații tehnice

  • Putere: 2.8 kW
  • Voltaj: 12V
  • Bendix cu 10 dinti
  • Prindere in 3 puncte
  • Rotirea in sensul acelor de ceas

Cod Produs: 0NHI54PV-C-BT

0,00 lei

Gamă variată de produse

Consultanță tehnică gratuită

Modalități de plată multiple

Retur în 14 zile lucratoare

SKU: 0NHI54PV-C-BT Categories: , Tag:

Electromotor Landini 5600

Munca, munca si iar munca. Pe termen lung, rutina transforma serviciul intr-o corvoada. Stii ce e si mai neplacut, totusi? Sa nu iti poti folosi utilajul la nevoie. Defectiunile au tendinta de a-si face aparitia exact cand sunt ultimul lucru de care ai chef. Dar oricat incerci sa le previi, la un moment dat tot trebuie sa inlocuiesti anumite componente. Mai ales pe cele predispuse la defectiuni datorita uzului excesiv. Norocul tau este ca la ACN Piese Utilaje vei gasi cele mai fiabile componente de pe piata la un pret exceptional. Acest electromotor Landini 5600 face parte din oferta noastra curenta – tot ce ai de facut este sa ceri oferta!

Este un produs de calitate, fabricat in Polonia la standarde inalte, iar caracteristicile lui tehnice satisfac cerintele clientilor. Il comercializam la un pret accesibil, iar tu iti vei asigura o durata mare de exploatare a utilajului tau. Poti plasa o comanda direct pe site-ul firmei sau telefonic, la unul dintre consultantii nostri tehnici.

Electromotor Landini 5600 – monteaza-l pe tractorul tau chiar maine. Comanda astazi!

O piesa de calitate la un pret avantajos: ce altceva ti-ai mai putea dori? Oh, desigur! Un serviciu de asistenta tehnica gratuit, evident. Colegii nostri te vor ghida la fiecare pas: de la achizitionarea produsului corect pentru echipamentul tau pana la montarea lui pe tractorul tau. De asemenea, ne poti contacta asa cum doresti tu: online sau telefonic. Mai mult, ne poti lasa informatiile tale prin completarea formularului de pe site si noi te vom contacta in cel mai scurt timp.

O asistenta tehnica de top

Daca nu esti din Bucuresti, sa il poti ridica imediat, poti suna unul dintre colegii nostri pentru a-i da detaliile locatiei tale si il vom expedia imediat.Contacteaza-ne cu incredere pentru informatii suplimentare despre piesa, modul de livrare sau echipa noastra de mecanici. Vei beneficia de consultanta tehnica gratuita la alegerea pieselor potrivite pentru utilajul tau!

Livrare

Poti comanda acum un electromotor pentru tractor Landini 5600 si produsul va ajunge in localitatea ta in cel mai scurt timp, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid. Plata ramburs se achita la primirea coletului si ai posibilitatea sa deschizi pachetul inainte, pentru a verifica integritatea piesei primite.
Pentru a ridica personal produsul comandat, te asteptam la sediul firmei, in apropiere de Bucuresti.

Montaj

La cerere, putem acorda ajutor la montarea piesei sau cu reparatii extinse la motorul utilajului. Chiar si pentru situatiile in care echipamentul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a utilajului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.


Marca

Landini

Model

5600

Tip utilaj

Tractor

CONTACTEAZĂ-NE!

GASESTE-ȚI PIESA POTRIVITĂ

Formularul alăturat te-ar putea scoate din încurcătură.

Completează-l și trimite-l rapid. Noi te vom contacta imediat!

Economisești timp și energie, atât de prețioase în munca ta!

Pagina de contact

Untitled(Required)

CONTACTEAZĂ-NE!

GASESTE-ȚI PIESA POTRIVITĂ

Formularul alăturat te-ar putea scoate din încurcătură.

Completează-l și trimite-l rapid. Noi te vom contacta imediat!

Economisești timp și energie, atât de prețioase în munca ta!

Foarte buni si corecti.

Efrem Alin

Servicii bune, prompti, piesele sunt de calitate! Multumit si voi apela cu incredere.

Catalin

Serviciile ACN PIESE UTILAJE  sunt de cea mai buna calitate!

Enterprise Cons Srl

Foarte rapizi în identificarea pieselor. Preturile sunt mici. Expediere rapidă!

Lucian

Am primit scheme, diagrame, echivalente și sfaturi extrem de competente de la o persoană care nu are echivalent cu mulți ingineri și absolvenți de mari Politehnici

Danilov Vasile

Promptitudine, seriozitate și profesionalism... într-un cuvânt o firma de încredere.

Ghita Florin