Pompa electrica de alimentare Case 87802238

Specificații tehnice

  • Mufa are 3 pini.
  • Functioneaza la 12V
  • Asigura un debit de 230 l/h
  • Presiunea la iesirea din pompa este de 0.69 bari
  • Oringul de montaj pe bateria filtrului se ofera alaturi de pompa.

Cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici poti verifica rapid daca aceasta pompa se potriveste utilajului tau.

 

Cod Produs: JIYFUG7X-IA

Haritache - Consultant Vanzari

Whatsapp / 0749.264.760
Contacteaza-ne pe e-mail

0,00 lei

Gamă variată de produse

Consultanță tehnică gratuită

Modalități de plată multiple

Retur în 14 zile lucratoare

SKU: JIYFUG7X-IA Categories: ,

Pompa electrica de alimentare Case 87802238

S-a defectat pompa electrica de alimentare cu combustibil? Iti prezentam pompa electrica de alimentare Case 87802238 – solutia perfecta pentru o functionare remarcabila a motorului. O piesa extrem de importanta pentru utilaj, fara ea nu vei inainta un centimetru, si n-ai vrea sa incerci sa-l impingi. Din acest motiv, iti propunem sa-ti achizitionezi acest produs care se regaseste in oferta noastra la un pret atractiv.

Da-i energie utilajului tau sa faca minuni pentru afacerea ta. Fie ca iti desfasori activitatea in agricultura sau constructii, noi stim ca sunt domenii solicitante atat pentru tine, cat si pentru echipamentele tale. ACN Piese Utilaje importa cele mai bune piese si consumabile pentru a mentine stacheta sus. Nu facem rabat la calitate si ne dorim sa nu faci nici tu atunci cand alegi sa-ti cumperi ceva, indiferent ce anume.

Pompa electrica de alimentare Case 87802238 – piesa care te va tine ani buni!

O pompa electrica de alimentare cu combustibil este indispensabila utilajului tau. Ea extrage combustibilul din rezervor si il transporta catre motor. Se poate defecta cu timpul, este si ea un consumabil pana la urma. Important este sa stii ca exista metode prin care ii poti prelungi functionalitatea. Totul porneste de la combustibilul folosit, el trebuie sa fie de calitate superioara, iar filtrele este de preferat sa le mai schimbi, cu timpul se imbiba cu impuritati.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Garanție

Pompa electrica de alimentare Case 87802238 vine cu o garantie de 12 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata. Foloseste consumabile de calitate pentru utilajul tau si creste rezistenta in timp a pieselor!

Livrare

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil pompa electrica de alimentare Case 87802238 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montaj

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.


CONTACTEAZĂ-NE!

GASESTE-ȚI PIESA POTRIVITĂ

Formularul alăturat te-ar putea scoate din încurcătură.

Completează-l și trimite-l rapid. Noi te vom contacta imediat!

Economisești timp și energie, atât de prețioase în munca ta!

Pagina de contact

Untitled(Required)

CONTACTEAZĂ-NE!

GASESTE-ȚI PIESA POTRIVITĂ

Formularul alăturat te-ar putea scoate din încurcătură.

Completează-l și trimite-l rapid. Noi te vom contacta imediat!

Economisești timp și energie, atât de prețioase în munca ta!

Foarte buni si corecti.

Efrem Alin

Servicii bune, prompti, piesele sunt de calitate! Multumit si voi apela cu incredere.

Catalin

Serviciile ACN PIESE UTILAJE  sunt de cea mai buna calitate!

Enterprise Cons Srl

Foarte rapizi în identificarea pieselor. Preturile sunt mici. Expediere rapidă!

Lucian

Am primit scheme, diagrame, echivalente și sfaturi extrem de competente de la o persoană care nu are echivalent cu mulți ingineri și absolvenți de mari Politehnici

Danilov Vasile

Promptitudine, seriozitate și profesionalism... într-un cuvânt o firma de încredere.

Ghita Florin