Service utilaje

Cauti un atelier mobil care sa intervina rapid la punctul de lucru al utilajului?

Noi te putem ajuta.

 

 

Esti mecanic si doresti o colaborare de lunga durata? Cautam mecanici din toate zonele tarii, pentru parteneriat.

Sunt mecanic

Ai auzit despre serviciul nostru de asistenta tehnica mobila pe care il oferim detinatorilor de utilaje? Serviciul nostru de interventie mobila se adreseaza atat clientilor nostri cu care am stabilit deja relatii comerciale de durata, cat si celor care isi desfasoara activitatea folosind diverse utilaje si care sunt in cautarea unui pachet complet de mentenanta.

Serviciul de asistenta tehnica mobila include:

  • Livrare de piese de schimb si consumabile la punctul de lucru al utilajului
  • Echipe de service dotate cu ateliere mobile
  • Diagnoza (constatarea starii tehnice a utilajelor)
  • Interventie rapida in garantie si post-garantie
  • Consultanta tehnica gratuita

Orice solicitare va fi rezolvata prompt. Chiar si in cele mai complexe situatii, venim in intampinarea ta cu alternative tehnice adecvate, avantajoase din punct de vedere functional, dar si financiar. Nevoile tale specifice – piese de schimb si servicii tehnice – sunt prioritare pentru noi, de aceea te vom trata de fiecare data cu flexibilitate si atentie.
 
Iti punem la dispozitie solutii complete, personalizate, care te ajuta sa reduci costurile operationale, optimizeaza productia si prelungesc durata de exploatare a utilajelor. Iti oferim o gama larga de servicii, efectuate de specialistii nostri, care beneficiaza de pregatire periodica si suport din partea fabricantilor de piese de origine.

Lucram impreuna cu tine tinand cont de:

  • Tipul de activitate
  • Modul de exploatare al echipamentelor
  • Recomandarile producatorilor

Iti oferim garantie atat pentru manopera, cat si pentru piesele si accesoriile pe care le achizitionezi prin intermediul nostru, astfel incat investitia ta financiara sa fie cat mai mica si sa se amortizeze cat mai repede. Fundamentul relatiei de colaborare pe care o dezvoltam impreuna cu tine, il reprezinta increderea, de aceea iti comunicam intr-un mod transparent ceea ce putem face pentru tine, durata interventiei si resursele pe care le vom folosi.
 
Suntem alaturi de tine oricand si oriunde ai nevoie, asigurandu-ne ca fluxul tau de productie continua fara intreruperi.

Peste 80% dintre clientii nostri unici aleg sa ramana alaturi de noi. Mentinem parteneriate cu peste 50 de mecanici independenti si ateliere autorizate din tara si furnizam servicii de inchiriere la nivel national a utilajelor pe care le detii sau de care ai nevoie. Acum este randul tau sa ne spui cu ce te putem ajuta.

Contacteaza-ne

1. Intretinere
 
Pentru a asigura functionarea fara intrerupere a fluxului de productie, la parametri normali, efectuam operatiunea de intretinere a utilajului, conform specificatiilor producatorului. Intretinerea preventiva scade riscul defectarii echipamentelor si reduce costurile de productie cauzate de un randament scazut.

2. Verificare periodica si revizii
 
Verificarea periodica te ajuta sa descoperi din timp potentialele defectiuni. Astfel, esti liber sa programezi sesiunile de mentenanta in intervalele alese de tine.
Pentru a reduce si mai mult riscul defectiunilor accidentale, nu uita sa faci revizia utilajului in baza planului recomandat de producator! In cazul in care intentionezi sa revinzi utilajul, reviziile la momentul potrivit pastreaza valoarea pe piata a echipamentului. Noi te putem ajuta sa respecti intervalele inspectiilor regulate.

3. Reparatii curente si capitale
 
Daca utilajele tale au nevoie de reparatii curente sau capitale, mecanicii nostri pot face totul, de la o simpla inlocuire de piese, pana la reconditionari complete. Pentru alezari profesionale, suduri speciale si reconditionari care restabilesc standardele de calitate la nivelul unui echipament nou, te invitam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic.