Service utilaje

Serviciu oferit pentru cei ce doresc intervenția rapidă la punctul de lucru al echipamentului.

Atelierele noastre de service mobil sunt benefice atât pentru cei ce întâmpină dificultăți în munca lor, cât și pentru mecanicii ce doresc o colaborare de durată.

Mecanic căutat pentru parteneriat
Ești mecanic?

Personalul calificat al firmei iti ofera o gama larga de servicii, efectuate de specialistii nostri care beneficiaza de pregatire periodica si suport din partea fabricantilor originali.

Echipele mobile sunt oricand la dispozitia ta, gata sa intervina rapid si cu profesionalism in localitatea in care se afla echipamentele din dotare.

1. Întreținere

Operatiunea de intretinere asigura functionarea fara intrerupere a fluxului de productie, la parametri normali. Efectuam activitatea de intretinere conform specificatiilor producatorilor, iar in situatia in care se constata potentiale defectiuni ale utilajelor, actionam pentru remedierea rapida si durabilă.

Intretinerea preventiva minimizeaza riscul unor costuri de productie ridicate cauzate de randamentul scazut al echipamentelor sau defectarea acestora.

Efectuam serviciul de intretinere la toata gama de utilaje agricole si la utilaje hidraulice terasiere – excavatoare, incarcatoare, stivuitoare etc.

2. Verificare periodică

Prin verificarea periodica a utilajelor vei descoperi din timp potentialele defectiuni, putand astfel sa programezi sesiunile de mentenanta in intervalele alese de tine. Avantajele operatiunii de verificare periodica sunt micsorarea timpului de imobilizare al echipamentului si mentinerea sau cresterea fluxului de productie.

3. Diagnoză

Diagnoza este elementul cheie in procesul de reparatie al utilajelor tale. Rapoartele de diagnoza complete efectuate de mecanicii nostri sunt insotite de recomandari.

4. Reparații curente și capitale

Deoarece obiectivul nostru este de a gasi rezolvari pentru si impreuna cu tine, iti oferim serviciul de reparatii pentru toate gamele de utilaje agricole, industriale si de constructii.

Iti punem la dispozitie solutii complete pentru:

 • Sisteme mecanice (motoare, cutii de viteza, punti, pompe de injectie, turbosuflante, radiatoare, diferentiale, etc)Reparam motoare Perkins, Volvo, Deutz, Terex, JCB, Komatsu, Caterpillar, New Holland, etc.
 • Sisteme hidraulice (pompe, cilindri, distribuitoare)
 • Sisteme electrice – refacem instalatia electrica a utilajului prin repararea sau inlocuirea pieselor care duc la functionarea necorespunzatoare sau la nefunctionarea echipamentului

In cazul in care ai nevoie de reparatii curente și capitale, mecanicii noștri pot face totul, de la o simpla inlocuire de piese pana la o reconditionare completa.

La cerere, realizam operatiuni de mare precizie:

 • Rectificari (arbori cotiti si bloc motor, chiulasa, supape)
 •  Alezari profesionale
 • Suduri speciale (bloc motor, brate si cupe de utilaje)
 • Reconditionari (brate excavare, cupe, carcase)

Procesul de reconditionare include si imbunatatiri de performanta si rezistenta, restabilind standardele de calitate ale unui echipament nou.

5. Revizii

Pentru a asigura continuitatea procesului de productie si pentru a prelungi durata de functionare in conditii optime de siguranta a utilajelor tale, iti oferim serviciul de revizie periodica. Echipele noastre mobile efectueaza reviziile la locul de lucru al echipamentului, in baza planului de revizie recomandat de producator.

Reviziile sunt insotite de constatarea starii generale a echipamentului.

Inspectia regulata a utilajelor scade riscul defectiunilor accidentale si imprevizibile si, in acelasi timp, pastreaza valoarea pe piata a echipamentului in cazul in care planifici sa il revinzi.

Iti recomandam sa utilizezi piese si consumabile de calitate si sa respecti intervalele inspectiilor regulate, pentru a mentine randamentul ridicat al utilajelor tale pentru un timp indelungat.

Contacteaza departamentul tehnic al firmei pentru orice solicitari, personalul nostru calificat fiind gata sa raspunda nevoilor tale cu maxima seriozitate.

Serviciul de asistenta tehnică mobilă s-a nascut din dorinta de a oferi solutii complete detinatorilor de utilaje, agricole si de constructii, si ne-a reusit.


Cautam activ sa pre-intampinam nevoile tale prin oferte si servicii care diminueaza costurile operationale, cresc durata de viata a utilajelor si optimizeaza productia. De aceea, extinderea activitatii prin oferirea serviciului de asistenta tehnica mobila in garantie si post-garantie este modul nostru de a fi alaturi de tine prin tot ce avem mai bun de oferit.

Vei fi bucuros sa stii ca orice solicitare va fi rezolvata promt, propunandu-ti solutii si alternative tehnice adevate, chiar si in cele mai complexe situatii. Mai mult, programele noastre pro-active de service, mentenanta si consultanta sunt foarte eficiente, dar si foarte avantajoase din punct de vedere financiar, fiind create in functie de nevoile tale specifice.

Pe langa toate acestea, vom lucra impreuna cu tine tinand cont de:

 • Tipul de activitate
 • Modul de exploatare al echipamentelor
 • Recomandarile producatorilor

Pentru fiecare manopera, cat si pentru piesele si accesoriile pe care le achizitionezi prin intermediul nostru vei avea garantie, astfel incat sa nu existe nici o plata suplimentara.

Raspundem imediat tuturor solicitarilor, performanta echipamentelor pe care le avem in vedere fiind reperul in jurul caruia business-ul nostru se dezvolta in fiecare zi. Calitatea pieselor furnizate si a serviciilor prestate releva permanent dorinta noastra de a mentine relatia furnizor – beneficiar la cel mai inalt nivel de incredere.

Atuurile de care beneficiezi odata ce ai ales sa colaborezi cu firma noastra sunt:

 • Atentia la detalii
 • Comunicarea continua cu producatorii si clientii nostri
 • Service-ul specializat
 • Consultanta tehnica gratuita

Oferim serviciile noastre de mentenanta pentru o gama larga de utilaje, fiind alaturi de tine acolo si atunci cand este necesar, creand un mediu propice in care afacerea ta sa prospere.